Dec 28, 2011

Happy Birthday to them :)


Assalamualaikum uols :)

Sooo this few days ni mmg banyak ulangtahun kelahiran org ke ek? Boleh laa buat 'entry tergabung' utk wish semua orang dalam masa yang sama. hewhewhew :3

Firsttt my little brother-yang-perasan-hensem-tapi-memang-tak-dinafikan-agak-hensem-cuma-masalahnya-nakal-sedikit punya birthdayy on 24 Disember. Birthday dia paling bestt sebab ibu masak special sungguh that dayy. Ikan siakap 3 rasa, marvellous! Malam tu pulak shopping sakan kat Jusco. ewahhh bahagia sungguh budak kecik tuuu. Anywayy, angah harap abang belajar rajin-rajin ye. Bagi dpt no1 dalam kelas tauuu ^_^

Malas nak upload pic dia sensorang *sbb kak dia nk interframe skali*



The second one is miss Nur Fatini Kamaruzzaman. Which was on 26 December. You know what tini you should do majlis kesyukuran sebagai mengingati kematian mangsa-mangsa Tsunami yang terkorban. hewhewhew :3





The next is my favourite uncle and always be :P Encik Muhsin Jafre tapi orang tu dah pergi ke DD. Enjoy your holiday kat sana ya uncle. Nanti dah balik aku bagi your birthdayy present itupun dengan syarat yang telah kita persetujui bersama. Ahaks ;)





And last but not least my little sister. Yeahh again its my adik's birthdayy. But this time berkongsi tarikh dengan pakcik atas ni which is on 27 December. Last night we celebrate kecil-kecilan saja di rumah. Gabung sekali birthday abang and adik.


Okayy why the candle is 4 and 2? Its simply because sorang in Standard 2 and another one is in Standard 4. =D


Thats all peeps. Tangan tak larat nak menaip dah. May Allah bless :)

3 comments:

.atynFATHIN. said...

mine ? hahaha , btw , happy birthday to them . may ALLAH bless them ^___^

Nur Fatini said...

aku da siap wat knuri ksyukuran kott..hahaha

nuha zahari said...

hey, nuha dah tukar link baru. harap dapat follow balik. thankyouu :)
duniacheriteranuha <-- lama

jejariberjiwa <-- baru :)